Gyász

2024.06.13. 08:29

Gyászhírek, június 13.

Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették, tisztelték, hogy küzdelmes és munkás életútja végén, türelemmel viselt, hosszú betegség után ÖZV. G. OLÁH ERZSÉBET (Hegyközszentmiklós, született Csorján) 2024. június 11-én, életének 89. évében hazatért megváltó Urához. Szeretett halottunktól ma, június 13-án, csütörtökön 15 órakor veszünk végső búcsút a hegyközszentmiklósi temető ravatalozójában. „A mélybe csak tested merült el, csak ő tűnt el a föld alatt, de lényed lényege ezerfelé szóródva is köztünk maradt.” Bánatos lánya, Ági, veje, Laci, valamint unokái, Erika és Andrea családjaikkal.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindenkivel, hogy ÖZV. G. OLÁH ERZSÉBET (Hegyközszentmiklós, született Csorján) 2024. június 11-én, türelemmel viselt, hosszú betegség után, 89. életévében itt hagyott bennünket. Utolsó útjára ma, június 13-án, csütörtökön 15 órakor kísérjük a hegyközszentmiklósi temető ravatalozójából. „Az élet hosszú vagy rövid, mit számít, öröklét ha vár; lent búcsúzunk, de fent megint találkozunk, hol nincs halál.” Emlékét szívükben őrzik: bánatos fia, Árpi, menye, Vali, unokái, Árpi és Csaba családjaikkal.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki FERENC és ATTILA kollégáink és családjaik felé, anyósuk, PELLE MARGIT elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Isten nyugosztalja békében! Emléke legyen áldott! Kollégáik a Plastor Tradingtől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában