Gyász

2024.06.11. 07:48

Gyászhírek, június 11.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk PURDA ERZSÉBETRE (született MEGYESI, Erdőgyarak), aki két éve itt hagyott bennünket. „Várjuk, míg élünk, várjuk Őt, Hátha egyszer ott áll az ajtónk előtt. Aztán a valóság ránk szakad, Lelkünk tovább fáj a kín alatt. Kiáltanánk, hogy ő is hallja odaát. Hol vagy? Nélküled üres a világ! Várunk, ha nem jössz, mert nem jöhetsz. Mi megyünk hozzád, ott leszünk veled.” Örökké bánatos férje, gyermekei, unokái.

*

Megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy szeretett édesapánk, PAP JÁNOS 95 évesen elhunyt. Temetésére 2024. június 12-én 11 órakor kerül sor a városi ravatalozóból. Nyugodjék békében! Emlékét örökké szívünkben őrizzük. Szeretett gyermekei: Ottó és Alíz.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, anyós, PÉTER ÉVA (szül. VÍZI, Bors) életének 68. évében örökre itt hagyott bennünket. Temetése szerdán 13 órától a borsi ravatalozóból lesz. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában