Támogatott tartalom

2024.06.18. 11:09

A TotalEnergies Marketing Romania az uzoni tanulókkal együtt ünnepeli a Nemzetközi Gyermeknapot

Uzon, Kovászna megye, 2024. június 13. 

Június 1-je igazán különleges nap a kicsik számára, akik örvendenek a figyelemnek és a szeretetnek, de a felnőttek számára is szívmelengető alkalom a gyermekkor felidézésére. A nemzetközi ünnepnapnak a Kovászna megyei Uzon közössége megadta a módját.
Idén május 31-én, a „Tatrangi Sándor” Általános Iskola a diákjai számára különleges ünnepségnek adott otthont. A rendezvény az intézmény területén zajlott, és mosolyt varázsolt a kicsik arcára. Az ünnepség alatt a gyermekek különféle tevékenységekben vehettek részt, és olyan meglepetéseknek örvendezhettek, amelyeket sokáig megőrizhetnek az emlékezetükben.

A TotalEnergies Marketing Romania a „Tatrangi Sándor” Általános Iskola ünnepségéből a gondosan kiválasztott, a gyermekek tanulását támogató ajándékok felajánlásával vette ki részét. A nagylelkű gesztus célja a tudás iránti szenvedély ösztönzése és az uzoni tanulók harmonikus fejlődésének támogatása.

A TotalEnergies Marketing Romania uzoni rendezvényen részt vevő képviselői a kicsikkel együtt örvendeztek és élték át az ünnepség alatti érzéseket. „Örömünkre szolgál, hogy a „Tatrangi Sándor” Általános Iskolával együtt lehetünk ezen a különleges napon. A gyermekek jelentik a jövőt, és kötelességünk, hogy részt vegyünk a nevelésükben és jólétükben. Reméljük, hogy az ünnepség örömöt és kellemes emlékeket hozott minden résztvevőnek”, nyilatkozta Codruța LEONTE, TotalEnergies Marketing Romania Public Affair Managere.
Didier GRIMAULT, a TotalEnergies Marketing Romania vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy „fontos az iskola és az üzleti világ közötti együttműködés az oktatás és a társadalmi értékek előmozdításában”.

A szolidaritás és az oktatás támogatásának jegyében az uzoni közösség lelkesen ünnepelte a Nemzetközi Gyermeknapot, kiemelve a fiatal generációban rejlő potenciált és annak törekvéseit.


***
A TotalEnergies részvénytársaságról
A TotalEnergies egy globális multienergetikai vállalat, amely energia: olaj és bioüzemanyagok, földgáz és zöldgáz, megújuló energiaforrások és villamos energia előállításával és forgalmazásával foglalkozik. A 105 000 munkatársunk elkötelezett az egyre megfizethetőbb, tisztább, megbízhatóbb és a lehető legtöbb ember számára elérhető energia iránt. A több mint 130 országban működő TotalEnergies a fenntartható fejlődést helyezi projektjei és tevékenységei középpontjába annak érdekében, hogy hozzájáruljon az emberek jólétéhez.


A TotalEnergies Marketing Romania vállalatról 

A TotalEnergies Marketing Romania három tevékenységi területet fed le: kenőanyagok, bitumen és különleges folyadékok, ezen kívül van egy kereskedelmi irodája Bukarestben, kenőanyaggyártó üzeme a brassói Keresztényfalván, valamint egy bitumentároló a kovásznai Uzonban.  A 2021. évi értékesítés elérte a 106 kt-t, és a romániai piac 15%-át jelenti, mind a kenőanyagokat, mind a bitument illetően.

(Fizetett hirdetés, CH23461)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában