Előadás

2024.05.24. 08:49

Interaktív előadás az időgazdálkodásról

Illusztráció

Forrás: Pexels

BN-összeállítás

A Romániai Vállalkozásokért Egyesület, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság és a Mathias Corvinus Collegium egy, az időgazdálkodást elemző interaktív előadást szervez június 6-án, 18 órától a Nagyváradi Római-Katolikus Püspöki Palota déli szárnyában levő FIX Makerspace alagsori rendezvénytermében. Az időgazdálkodás műhely célja: válaszolni az időkezelési nehézségekre és kihívásokra, majd olyan módszereket, időkezelési szokásokat és segédeszközöket bemutatni, amelyek segítségével a résztvevők könnyebben állíthatnak fel prioritásokat, eredményesebben oszthatják be idejüket, annak érdekében, hogy csökkenjen a stressz és megmaradjon a munka és magánélet egyensúlya.
A műhely segíti a tudatos élettervezési elvek alkalmazását, feladatok rendszerezését és az életviteli és időkezelési szokások kialakítását melyek hosszabb távon elégedettséget hozhatnak vagy megelőzhetik a kiégést.  
A képzés vezetője dr. Kádár Magor, habilitált egyetemi előadótanár, a kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományok Karának doktorátusvezető oktatója. Az egyetemi tevékenységek mellett nemzetközi képzőként, valamint romániai gazdasági, civil és politikai szervezetek oktatójaként dolgozik. Képzési szakterülete a személyi kompetencia-fejlesztés, elsősorban a kommunikációs technikák, tárgyalás- és előadás-technika, storytelling, időgazdálkodás. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a részvételi szándék ezen a linken elérhető űrlap kitöltésével jelezhető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában