Gyász

2024.05.22. 08:47

Gyászhírek, május 22.

Mély fájdalommal a szívünkben veszünk végső búcsút TUTOR GYULÁTÓL. A temetés ma, 2024. május 22-én 15 órától a városi kápolnából lesz. Az angyalok vigyázzanak Rád! Búcsúzik tőle felesége, Mária, fiai, István és Tibor, menyei, Daniela és Kinga, unokái, Stefi, Vivien, Márk, dédunokái, Darius, Raissa, Kevin.

*

Örökké tartó fájdalommal és szívünk minden szeretetével emlékezünk drága halottunkra, PERECZ EMŐKÉRE (gyógyszerész) halálának 13. évfordulóján. Őriz téged minden, csak a tested vitte el az idő innen, marad a mosolyod, lelked, szavad. Emlékezik rád: férjed, leányaid, unokáid, vejeid.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya és nagynéni, ANTAL JUDIT ERZSÉBET 68 éves korában, hosszú szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2024.05.23-án, csütörtökön 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Búcsúznak unokái és a szomszédok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában