Fórumsorozat

2024.04.23. 16:35

Segítségnyújtás a gazdaságok digitális átállásában

Illusztráció

Útjára indult a Digitális Agrárakadémia Plusz fórumsorozat. A program célja, hogy segítse a termelőket a digitális megoldások használatában, az adatok hatékony gyűjtésében és felhasználásában. A magyar kormány 2019-ben fogadta el Magyarország Digitális Agrár Stratégiáját, melynek kiemelt projektje a DAA+, amely az agrárium digitalizációját támogatja. A DAA+ szakértői ismeretterjesztéssel és tanácsadással segítenek eligazodni a digitális megoldások sokféleségében, segítséget nyújtanak a gazdaságok digitális átállásának megtervezésében és alkalmazásában.
A Partiumi Falugazdász Hálózat két fórumot szervez 2024. április 26-án. Az első fórum Érmihályfalván kerül megrendezésre délelőtt 10 órakor a Gizella-központ emeleti részén (Köztársaság utca 43B, Bihar megye). A program a következő: 10–11 óra – Bustya Attila: Precíziós növénytermesztés; 11–11.30 – Talajminták szkennelése; 11.30–12.30 – Miklós Ervin: Digitális farmmenedzsment; 12.30–13 – Gyakorlati megoldások bemutatása – Energetikai megoldások a mezőgazdaságban – Schemmer Group; 13–14 – Kötetlen beszélgetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában