Konferencia

2024.04.04. 17:16

Pedagóguskonferenciát szervez az MCC

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) újabb pedagóguskonferenciára várja az oktatókat, szakembereket és érdeklődőket, április 9-én, kedden 17 órakor a püspöki palota alagsorában működő FIX Makerspace rendezvénytermébe, Mesterséges intelligencia – Chat GPT otthon és az iskolában címmel.

Illusztráció

Forrás: gyorplusz.hu

ERDON-összeállítás

„A rendezvény célja az oktatás új útjainak közös felfedezése, a támogató pedagógusi attitűd megerősítése és a módszertani inspiráció. A konferencia találkozási pont, közösségi fórum kíván lenni, miközben az MCC képzésrendszerébe is betekintést kínál. Az oktatás modernizációja, a digitalizáció régóta foglalkoztatja a pedagógiát elméleti és gyakorlati síkon egyaránt. A Chat GPT azonban alapjaiban változtatja meg a tudásépítéshez való viszonyunkat. Az interaktív előadáson arra keressük a hallgatósággal együtt a választ, hogy szülőként és pedagógusként hogyan fordíthatjuk a mesterséges intelligenciát a társadalom hasznára a természetes intelligencia megtartása, erősítése mellett. Meghívottunk Fegyverneki Gergő módszertani tréner, a digitális pedagógia szakértője, középiskolai tanár. Előadása napjaink egyik legnagyobb kihívására segít megtalálni az arany középutat” – áll a meghívóban.
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, az esemény Facebook-oldalán található űrlapot kell kitölteni ehhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában