Aranylakodalom

2024.04.03. 19:50

Ötven éve hűségesek egymáshoz

Huszonhét aranylakodalmas nagyváradi házaspárt köszöntött szerdán a váradi polgármesteri hivatal a városháza nagytermében. Ez már a harmadik hasonló ünnepség az idén – írja közleményében a polgármesteri hivatal.

Forrás: PMO

BN-összeállítás

Az ünnepségen jelen volt a huszonhét házaspár, valamint a rokonaik. A hűséges házaspárokat köszöntötte Antonia Nica alpolgármester asszony, aki elmondta: „megtiszteltetés számunkra, hogy Önökkel együtt ünnepelhetjük 50 éves házasságukat, fél évszázadot, amelyet együtt töltöttek el jóban és rosszban, hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel, félelmekkel és reményekkel. Egy bölcs ember mondta egyszer: vannak emberek, akik akármennyit is öregednek, nem veszítik el sosem szépségüket, csak az arcukról a szívükbe költöztetik azt. A múlt már elmúlt, a jövő ismeretlen, és mint ilyen, nem marad más hátra, mint a jelent minél szebben feldíszíteni”. Az elöljáró tolmácsolta Florin Birta polgármester jókívánságait is.

Az ünnepelt párok oklevelet, virágcsokrot és ezer lejes jutalmat vettek át az ünnepségen. A polgármesteri hivatal továbbra is várja az 50. házassági évfordulójukat betöltött házaspárok jelentkezését a városháza földszintjén található 12-es szobában. További információk a 0259-408.824 telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában