Ünnepi program

2024.04.30. 08:21

Nyitvatartás a szabadnapokon

Fotó: Alexandru Nițescu

A május 1-jei és az ortodox húsvét miatti szabadnapokon a Nagyváradi Közterület-fenntartó Vállalathoz tartozó egységek a következő órarend szerint tartanak nyitva.

A Nymphaea aquapark a megszokott program szerint működik, vagyis naponta 10–22 óra között, a pénztár 21 órakor zár. A Nagyváradi Állatkert szintén a megszokott program szerint tart nyitva, 9–19 óra között, a pénztár 18 órakor zár. Az őssi strand nyitva tart az említett szabadnapokon, beleértve május 6-át, hétfőt is. Május 1-től kezdve a strand keddtől vasárnapig 8–20 óra között várja a látogatókat, a pénztár 19 órakor zár. Az élelmiszerpiacok szerdától szombatig a megszokott nyitvatartás szerint várják a vásárlókat, május 5-én, vasárnap és május 6-án, hétfőn zárva lesznek. Az ócskapiac május 4-én, szombaton nyitva lesz, vasárnap viszont zárva tart.

A Rulikowski temető irodája május 2-án, csütörtökön és május 4-én, szombaton lesz nyitva, május 1-jén és 3-án a temetések előjegyzése szünetel, temetéseket azonban ezeken a napokon is tartanak. Vasárnap és hétfőn az előjegyzési iroda zárva lesz és temetéseket sem tartanak. A temetőlátogatás naponta 8–20 óra között lehetséges. A Grivei állatmenhely május 2-án, csütörtökön és május 4-én, szombaton lesz látogatható, a többi állami szabadnapon a látogatás szünetel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában