Koncert

2024.04.02. 14:03

Már kaphatók a jegyek a Sounds of Oradea fesztiválra

Forrás: PMO

ERDON-összeállítás

A bilete.ro felületen már lehet jegyeket venni a június 14–16. között Nagyváradon megrendezésre kerülő III. Sounds of Oradea fesztivál koncertjeire, és hamarosan a váradi filharmónia pénztárába is eljutnak majd a jegyek. A bilete.ro előnye az, hogy mind bankkártyával, mind pedig ajándék- és kulturális kártyával (Pluxee, Edenred, Up Romania) lehet jegyet venni.
Az idei Sounds of Oradea sztárvendége Angela Gheorghiu szopránénekesnő, aki Teodor Ilincăi tenorénekessel fog fellépni június 14-én a Szent László téren felállított színpadon, a váradi filharmónia zenekarát David Giménez Carreras fogja vezényelni. Jegyvásárlás itt: https://www.bilete.ro/angela-gheorghiu-in-concert-extraordinar/. I. kategóriás jegyár 150 lej, II. kategóriás jegyár 100 lej. A Sounds of Oradea fesztiválon egy nappal később, június 15-én a The Prague Cello Quartet muzsikál a nagyváradi filharmóniában. Jegyvásárlás itt: https://www.bilete.ro/the-prague-cello-quartet/. I. kategóriás jegyár 60 lej, II. kategóriás jegyár 40 lej. Június 16-án ugyancsak a Szent László téri színpadon lesz látható, hallható a Szófiai Nemzeti Opera balettelőadása. Jegyvásárlás itt: https://www.bilete.ro/spectacol-de-balet-opera-nationala-din-sofia/spectacol-de-balet-opera-nationala-din-sofia-bulgaria-16-iun-2024. I. kategóriás jegyár 60 lej, II. kategóriás jegyár 40 lej. Mindhárom program kezdési időpontja 20.30 óra. A fesztivállal kapcsolatos további információk a Facebook közösségi oldalon, https://www.facebook.com/soundsoforadea, valamint az office@visitoradea.com e-mail címen találhatók, illetve kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában