Tragédia

2024.04.07. 19:27

Kapu dőlt egy kisgyermekre Illyén

Illusztráció

BN-összeállítás

Súlyosan megsérült egy hatéves gyermek szombaton este Illyén (Ciumeghiu), miután egy fémkapu dőlt rá a helyi focipályán. A Bihar megyei rendőrség közleménye szerint az esetet 19.30 órakor jelentették be a 112-es segélyhívószámon. A kisfiú az egyik barátjával játszott a pályán, amikor a kapu rögzítése meglazult, a szerkezet pedig eldőlt. A gyermek súlyosan megsérült a fején, a végtagjain és a mellkasán, a mentők a váradi megyei kórházba szállították. A kisfiút még szombaton este megoperálták, majd átszállították az intenzív osztályra. „Súlyos fejsérülést és egyéb sérüléseket szenvedett a testén. Kómába került, lélegeztetésre szorult” – mondta el a Bihoreanulnak Hadrian Borcea, a Bihar Megyei Sürgősségi Betegellátó és Rohammentő Egység (UPU-SMURD) vezetője. A rendőrség vizsgálja, hogyan dőlhetett ki a kapu és ki a felelős a súlyos balesetért.

2019-ben hasonló, tragikus kimenetelű baleset történt Bihardobrosd (Dobrești) községben, akkor egy 7 éves kislányra dőlt egy fémkapu a karáncsfalvai (Crâncești) iskola udvarán. A kislány belehalt a sérüléseibe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában