Program

2024.04.11. 14:50

Iskolába hívogató programot tartottak

Forrás: Szent László Líceum

ERDON-összeállítás

A nagyváradi Szent László Római Katolikus Teológiai Líceumban iskolába hívogató programot tartottak a leendő előkészítős gyerekeknek és szüleiknek április 10-én, szerda délután. Míg a gyerekek interaktív mesejátékban vettek részt Iloc Judit és Kiss Csilla tanítónőkkel, addig a szülőket Konrád Katalin igazgató fogadta. Gazdag Orsolya iskolapszichológus betekintést nyújtott számukra a hatéves korú gyermekek iskolaérettségének, feladattudatának rejtelmeibe, kihívásaiba, Farkas Melinda fejlesztőpedagógus és Puskás Matyi Gréta logopédus pedig számos kérdésben szolgált hasznos tanácsokkal az érdeklődőknek. 

A gyerekek ezután vetélkedőkön, ügyességi játékokon vehettek részt az iskola  sportcsarnokában, melyet a tanintézmény tanítói csapata irányított és felügyelt: Bönesch Enikő, Bárdi Márta, Fekete Éva, Háger Renáta, Bajusz Beáta, Módi Blanka, Molnár Gál Sarolta, miközben Bakaity Beáta tanítónő a megyei matematika tantárgyolimpián képviselte az iskolát. Az előkészítős  teremben építőjátékok, az udvaron aszfaltrajz, illetve az iskola játszótere, hintái, mászókái, a szépen gondozott iskolakert és tavacska várta a jövendő kisiskolásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában