Gyász

2024.04.11. 07:06

Gyászhírek, április 11.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, SZOBOSZLAI JÓZSEF életének 70. évében elhunyt. Temetése április 12-én, pénteken 16 órakor lesz a fugyivásárhelyi kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk LŐRINCZ ERZSÉBETRE (szül. SZAKÁCS, Nagygalambfalván, elhunyt Gyergyóalfaluban), aki 16 éve elhunyt, mély űrt hagyva maga után. „Sírod előtt állunk, talán te is látod, Eljöttünk újra tisztelni téged, Szívünkben hordjuk örök emlékedet. Múlik az idő, de a fájdalom nem csitul, Szemünkből a könny naponta kicsordul. Tudjuk, hogy csodára hiába várunk. Nyugodjál békében, szívünkből kívánjuk!” Emlékedet örökké megőrizzük. Férje, Imre, fia, Zoltán és élettársa, Margit, valamint fia, Attila.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára és dédnagymamára, SELYEM JANKÁRA (szül. BENEDEK) halálának tizenegyedik évfordulóján. Drága emlékét szívünkben őrizzük! Az örökké bánatos család.

*

Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz bennem, ha meghal is, élni fog.” (János 11:25) Együttérzésünket fejezzük ki DUNAI JÓZSEF ügyvezető igazgatónak és családjának, szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a gyászoló családnak vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, apára, apósra és nagyapára, SPALEK SÁNDORRA (Hegyközcsatár) halálának 8. évfordulóján. „Véget ért egy út, az életnek útja, Elmentél tőlünk, egy nagyon hosszú útra. Itt állunk sírodnál némán és csendesen, Nagy fájdalmat hagytál mindannyiunk szívében. A te szíved már nem fáj, de a miénk vérzik, Mert a fájdalmat csak az élők érzik. Ha megfáradsz utadon, pihenj meg egy percre, Tekints le az érted fájó, szomorú szívekre. Legyen békés álmod odafenn a mennyben, Azt kívánjuk neked, nyugodjál békében!” Örökké bánatos családod.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, nagynéni, GERGELY MÁRIA életének 78. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése április 12-én, pénteken 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló férje, Gergely Kálmán és rokonai.

*

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VÁGI LÁSZLÓ (építész) 77 évesen, rövid, súlyos betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2024. április 12-én, pénteken 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Kérjük, hogy akik utolsó útjára elkísérik, egy szál virággal érkezzenek! A gyászoló család.

*

„A szeretet, mely szívünkben él, a síron túl is elkísér.” Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a drága édesanya, anyós, nagymama, CSIGER IRÉN életének 67. évében elköltözött az Úrhoz. Temetése ma, április 11-én, csütörtökön 15 órától a borsi kápolnából. Búcsúzik tőle lánya, Szidónia, veje, Jancsi, unokái, Cynthia és Armand.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában