Gyász

2024.04.10. 07:50

Gyászhírek, április 10.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj és édesapa, ARDELEAN MIHÁLY életének 76. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése csütörtökön, április 11-én, 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett férjemtől, ELEK SÁNDORTÓL, akinek jóságos szíve életének 68. évében (46 évi boldog házasság után) megszűnt dobogni. Búcsúzik bánatos felesége, Ági.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, ELEK SÁNDOR életének 68. évében csendesen elhunyt. Temetése csütörtökön, április 11-én, 13 órakor a püspöki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Búcsúzik fia, Balázs, menye, Annamária és imádott unokája, Balázska.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após és nagytata, PAISZ ÁRPÁD életének 90. évében csendesen elhunyt. Temetése pénteken, április 12-én, 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett NAGY VILHELMINA (VICA MAMA) életének 86. évében megpihent. Temetése pénteken, április 12-én, 14 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjék békében!
 
*

Tudom, hogy nem jöhet, mégis egyre várom. Lelkem kamaráját halkan nyitogatom, régi emlékeim benne rakosgatom. Először feltűnik Évicim képe, s lelkemmel ráhajolok porlandó kezére. Lelkem a lelkének érzi közelségét, feltárom előtte életem minden sebét: hiányzik egy arc, hang, egy érintés, egy ölelés és minden, ami a múltból megmaradt. Tátongó űr lelkemben a hiány, néha kicsit csendesül, mennyire hiányzol, ahová mentél, onnan nincs visszaút, örök a hosszú álom s végtelen az út. Örökre szívemben őrzöm, s így itt leszel velem. Drága GARÁN ÉVA (Székelyhíd) már eltelt 7 év, de tudom, hogy egyszer mi is elmegyünk, ahol ő van, oda. Az élet múlik, de akit szeretünk, arra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk. Lassan megnyugodva magamra találok, s elmondok érte egy csendes Miatyánkot. Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted. Nyugodjál békében! Férjed, Garán János és fiad, Jancsika.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában