Gyász

2024.04.10. 07:50

Gyászhírek, április 10.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj és édesapa, ARDELEAN MIHÁLY életének 76. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése csütörtökön, április 11-én, 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett férjemtől, ELEK SÁNDORTÓL, akinek jóságos szíve életének 68. évében (46 évi boldog házasság után) megszűnt dobogni. Búcsúzik bánatos felesége, Ági.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, ELEK SÁNDOR életének 68. évében csendesen elhunyt. Temetése csütörtökön, április 11-én, 13 órakor a püspöki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Búcsúzik fia, Balázs, menye, Annamária és imádott unokája, Balázska.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após és nagytata, PAISZ ÁRPÁD életének 90. évében csendesen elhunyt. Temetése pénteken, április 12-én, 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett NAGY VILHELMINA (VICA MAMA) életének 86. évében megpihent. Temetése pénteken, április 12-én, 14 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjék békében!
 
*

Tudom, hogy nem jöhet, mégis egyre várom. Lelkem kamaráját halkan nyitogatom, régi emlékeim benne rakosgatom. Először feltűnik Évicim képe, s lelkemmel ráhajolok porlandó kezére. Lelkem a lelkének érzi közelségét, feltárom előtte életem minden sebét: hiányzik egy arc, hang, egy érintés, egy ölelés és minden, ami a múltból megmaradt. Tátongó űr lelkemben a hiány, néha kicsit csendesül, mennyire hiányzol, ahová mentél, onnan nincs visszaút, örök a hosszú álom s végtelen az út. Örökre szívemben őrzöm, s így itt leszel velem. Drága GARÁN ÉVA (Székelyhíd) már eltelt 7 év, de tudom, hogy egyszer mi is elmegyünk, ahol ő van, oda. Az élet múlik, de akit szeretünk, arra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk. Lassan megnyugodva magamra találok, s elmondok érte egy csendes Miatyánkot. Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted. Nyugodjál békében! Férjed, Garán János és fiad, Jancsika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában