Programajánló

2024.04.16. 08:55

Előadás a gyermeknevelésről

Tapolyai Emőke klinikai és pasztorálpszichológus, felső vezetői coach tart előadást Állj mellé! Használati útmutató felnövekvő gyermekeinkhez címmel április 29-én, hétfőn 18 órától a püspöki palota alagsorában működő FIX Makerspace rendezvénytermében a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nagyváradi képzési központjának szervezésében, a Szülők Akadémiája keretében.

A tinédzserek és huszonévesek számos kihívással néznek szembe, melyeket a szülők gyakran figyelmen kívül hagynak, vagy fel sem ismernek. Az előadás a kor nyomásaira és azokra az üzenetekre mutat rá, amelyek alakítják vagy éppen szorongatják a fiatalok identitását mindennapjaik során. Hogyan lehet felismerni és megérteni az általuk tapasztalt kihívásokat? Melyek azok a hatékony nevelési stratégiák, amelyeket érdemes megfontolni? Milyen módszerekkel lehet támogatni gyermekeinket az önálló felnőtté válás felé vezető úton? Meghívott szakértőnk előadásában ezekre a kérdésekre válaszol.

Tapolyai Emőke több mint két évtizede foglalkozik munkatársi és vezetői tanácsadással, mentorálással, egyéni és párterápiával. Magyarországon, Európában és az Amerikai Egyesült Államokban egyaránt elismert szakember. Pszichológus, szexuálpszichológus, felsővezetői coach, a Gondolatok elvitelre és a Harmóniában múltunkkal, jelenünkkel és jövőnkkel című könyvek szerzője, a Family Magazin Kavics a cipőben rendszeres rovat szerzője. Klinikai és pasztorálpszichológiai diplomáját az Egyesült Államokban, az Ashland University-n szerezte, jelenleg a Dél-afrikai Egyetem doktori hallgatója, a Kandela Pszichológiai és Coaching Központ alapítója és szakmai vezetője.

Szakmai tevékenységének egyik alapvető jellemzője, hogy nemcsak szakemberként lép fel egyéni ülésein és előadásain, hanem ugyanannyira emberként is. A szakma iránti szenvedélye és alázata, valamint merészsége teszi igazán hitelessé és közkedveltté írásait. Munkája alapvető ideológiája az, hogy csak az önazonos, önmaga előtt is hiteles ember képes hosszú távon sikeres maradni. Öt gyermek édesanyja és két kislány nagymamája- olvasható a meghívóban.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött az esemény Facebook-oldalán megtalálható űrlap kitöltésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában