Felhívás

2024.04.15. 08:40

Anyák napi rajzverseny óvodások és elemi iskolások számára

Illusztráció

Forrás: Pixabay

Sajtóanyag

Az Ovisuli Egyesület partnerségben a Bihar megyei RMDSZ Nőszervezettel idén hatodik alkalommal hirdeti meg rajzversenyét két korcsoportban, ezúttal az óvodások és az elemi iskolások számára. A rajzpályázat témája: Az én anyukám. A pályázat formai követelményei: A/4-es méretben a témához illő alkotás, melynek hátoldalára kérjük ráírni az alkotó gyermek nevét, életkorát, édesanyja/édesapja/törvényes képviselője email címét, telefonszámát és azt az óvodát/iskolát, amelybe jár a gyermek. Egy pályázó csak egy alkotással pályázhat. Az alkotás csak kézi technikával készülhet (pl. színes ceruza, filctoll, tempera, pasztellkréta stb.).
Beküldési határidő: április 28., 14 óra. Like-gyűjtés: április 29. és május 3. (14 óra) között. Eredményhirdetés: május 5. Az alkotásokat kizárólag elektronikus formában az alábbi e-mail címre várjuk: ovisuli@yahoo.com
Az idei évben a legtöbb like-ot gyűjtőket díjazzuk, amely esetében a beérkező rajzokat az egyesület Facebook-oldalán tesszük közzé, ahol 2024. április 29. és május 3. (14 óra) között lehet szavazni a legjobb munkákra. A nyerteseket kategóriánként, az első legtöbb szavazatot (like-ot) elnyert alkotásból választjuk ki!

Díjazás

Az óvodás kategória nyertese egy 150 lej értékű ajándékutalványt nyer. A dίj felajánlója az Ovisuli Egyesület, Pető Dalma elnök. Az elemi iskolás kategória nyertese a Bihar megyei RMDSZ Nőszervezet 150 lej értékű vásárlási ajándékutalványát nyeri, Kéry Hajnal elnök jóvoltából. A nyerteseket e-mailen/telefonon értesίtjük. Pályázatunk csak Románia területén érvényes!
Mindenkinek sok szerencsét és csodás készülődést kívánunk! Támogató: RMDSZ Nőszervezet. További információ: Ovisuli Egyesület: ovisuli@yahoo.com, tel: 0740-186-308, http://facebook.com/ovisuli/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában