Job Expo

2024.04.02. 08:24

A Comau és a Lugera – The People Republic összesen mintegy kétszáz munkahelyet kínálnak

Huszonöt munkáltató több mint 1000 állásajánlattal vesz részt a várva várt nagyváradi állásbörzén, illetve egy szakképző iskola képzési lehetőségei közül is választhatnak az érdeklődők.

BN-összeállítás 

A Nagyvárad Job Expo április 5-én, pénteken 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Shopping Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). A Comau és a Lugera – The People Republic mintegy 200 szabad munkahellyel lesz jelen az eseményen.

Comau

Az ipari automatizálás terén világelső Comau technológiákat és rendszereket gyárt az elektromos járművek, hibrid és hagyományos járművek gyártásához, ipari robotok teljes választékát, valamint kollaboratív és hordozható robotikai megoldásokat. Ezeket kiegészítik a logisztikai célú autonóm járművek, a megmunkálóközpontok, valamint a támogató és karbantartási szolgáltatások.

A Nagyváradon is jelen lévő cégnek a Borsi úton található a gyártócsarnoka; az 50 éves tapasztalattal rendelkező gyártó erőteljesen elterjeszkedett, és 13 országban több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A több mint 50 forgalmazóból álló hálózatnak köszönhetően a Comau bármely méretű és bármely szektorból származó vállalatot támogathat céljai elérésében. 

„Az innováció terén tett erőfeszítéseinknek és a piaci trendek folyamatos követésének köszönhetően ügyfeleink számára a legújabb szaktudást garantáljuk a villamosítás és a digitális átállás területén” – magyarázták a cég képviselői.

 

A Comau 24 munkahelyet kínál az érdeklődőknek: villanyszerelő – 5 hely, géplakatos – 1, környezetvédelmi tervezőmérnök – 5, tervezőmérnök – 1, folyamat/szimulációs mérnök – 2, hardvertervező mérnök – 1, FEA-elemzési tervezőmérnök – 1, R&D tervezőmérnök – 5, beszállítói ellenőrző szakember – 1, raktáros – 1 és beszerzési elemző – 1 hely.

A vállalat által kínált juttatások a következők: étkezési utalványok, Nagyvárad területén ingyenes szállítás, magán-egészségbiztosítási csomag, teljesítménybónusz; munkavégzés: 8 és 16.30 óra között.

 

Lugera – The People Republic

Románia első számú humánerőforrás-elosztó vállalkozása 2001 óta van jelen a piacon. Jelenleg 10 irodával rendelkezik Bukarestben, Temesváron, Ploieşti-en, Brassóban, Craiován, Kolozsváron, Nagyszebenben, Aradon, Piteşti-en és Nagyváradon, valamint tanácsadóhálózattal az egész országban. A tanácsadók és a vezetői személyzet teljes létszáma meghaladja a 200 főt.

 

A vállalat 175 állásajánlattal vesz részt a vásáron: részegység-szerelő – 50 hely, termelési operátor – 40, raktári munkás – 25, árukezelő – 10, raktáros – 10, minőségügyi technikus – 15, karbantartó technikus – 15 és targoncavezető – 10 hely.

A kínált juttatások többrétűek: ösztönző fizetés, étkezési utalványok, teljesítménybónusz, ajánlási bónusz, 13. fizetés, biztosított szállítás és éjszakai/hétvégi bónusz.

logo

Több mint 1000 munkahely a Nagyvárad Job Expó

Az idei tavasz legnagyobb állásbörzéjén a következő munkáltatók vesznek részt: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, DeLonghi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon, H&T NPE East Europe, APD Group, Gi Group, Lugera – The People Republic, Qapirom Plast és az Adecco humánerőforrás-közvetítő.

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft. 

Április 5-én tehát számos állásajánlat várja az álláskeresőket a nagyváradi állásbörzén, valamint azokat is, akik az eddigihez képest más területen szeretnének munkát találni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában