Ellátás

2024.03.25. 09:56

Újabb iskolai fogászat nyílt

Forrás: DASO

Újabb iskolai fogorvosi rendelőt engedélyezett és helyezett üzembe a Nagyváradi Szociális Ellátási Igazgatóság (DASO). A negyedik ilyen fogászati kabinetet a váradi Emanuil Gojdu Főgimnáziumban alakították ki. A rendelő kialakítási munkálatait a váradi önkormányzat végeztette el, míg a DASO megvásárolta és beszereltette a szükséges szerkezeteket. Az új kabinet néhány napja helyezték működésbe, és már az első kis pácienseket is fogadták. Működik még fogászati rendelő az Onisifor Ghibu Főgimnáziumban, a Mihai Eminescu Főgimnáziumban, valamint az Aurel Lazăr Elméleti Líceumban. Ezen fogorvosi rendelők szolgáltatásait ingyenesen vehetik igénybe mindazok az óvodások és iskolások, akik valamelyik váradi tanintézménybe járnak. 

Előzetesen időpontfoglalás a következő telefonszámokon lehetséges: Ghibu főgimnázium– 0771-052503, Eminescu főgimnázium – 0771-052508, Aurel Lazăr líceum – 0771-052399 és Gojdu főgimnázium – 0771-052397. A DASO és az önkormányzat tervei között szerepel, hogy még idén egy újabb fogászati rendelőt alakít ki a 16-os számú Általános Iskolában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában