Rendőrségi

2024.03.04. 11:49

Súlyos állapotban találtak rá a Barátkán eltűnt férfira

Öntudatlan állapotban találták meg azt a 25 éves fiatalembert Barátkán, akinek az eltűnését egy nappal korábban jelentették.

Illusztráció

ERDON-összeállítás

A 25 éves barátkai férfi eltűnését március 1-jén, pénteken jelentették a rendőrségnek. A család elmondása szerint a férfi ugyanaznap, önszántából hagyta el az otthonát, és nem tért vissza. Keresésében az élesdi és a nagybáródi rendőrökön, a csendőrökön és a tűzoltókon kívül számos helyi lakos is részt vett önkéntesként. Az eltűnt fiatalembert végül szombaton délután találta meg az egyik keresésére indult járőrcsapat a helyi temető közelében, egy dombon. Eszméletben állapotban volt, életjeleket mutatott. A mentők azonnal kórházba szállították, a vizsgálatok alapján nem esett bűncselekmény áldozatául – közölte a rendőrség.
A férfit jelenleg a megyei kórház sürgősségi osztályán ápolják, kómában van. „Hipotermiás állapotban és kómában szállították be a beteget, aki lélegeztetésre szorult. Továbbra is súlyos állapotban van, a kómából nem ébredt fel” – mondta el a Bihoreanulnak Hadrian Borcea, a Bihar Megyei Sürgősségi Betegellátó és Rohammentő Egység (UPU-SMURD) vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában