Támogatott tartalom

2024.03.28. 15:07

Ne hagyja ki az akár 35 százalékos kedvezményeket! A héten új bútor-, dekorációs és lakberendezési vásár lesz a nagyváradi ERA Parkban

Lakását díszítené, új otthonba költözik, vagy egyszerűen csak szeretne tájékozódni a legújabb trendekről? A nagyváradi ERA Parkban megkezdődik a Bútor-, dekorációs és lakberendezési vásár ötödik kiadása, újdonságokkal és verhetetlen kedvezményekkel!

Az esemény 2024. március 28–31. között, 10 órától 21 óráig lesz megtartva az Aradi út 62. szám alatti bevásárlóközpontban, a Home Center környékén.

A Carpeta, Lem’s, Kalenda, Bellona, Bambi, Duval, Tandem, Naturlich, Casa Rusu, Interioo, Gaby Style, Mobila Nufărul és a Mobexpert akár 35 százalékos kedvezményekkel, tippekkel és ötletekkel várja látogatóit!

A Kalendánál például a vásár ideje alatt az érdeklődők áfa-mentesen vásárolhatnak, a Mobexpert ugyanebben az időszakban ingyenes tervezést és ingyenes házhoz szállítást kínál, a Tandem 15% kedvezményt ad minden megrendelésre az esemény ideje alatt, és 50 százalékos kedvezményt kínál a párnákra, a Gaby Style pedig 35 százalékos kedvezményt kínál a kiválasztott szőnyegekre, valamint 20 százalékos kedvezményt az ágyneműkre.

A többi üzlet is érdekes ajánlatokkal készült. Ezen kívül az ERA Park kupolatermén áthaladók kedvezményes áron találhatnak különböző termékeket a kiállításon.

Az ERA Home Center a legnagyobb bútor-, dekorációs és lakberendezési központ az ország ezen részén, jelenleg 13 üzlettel, amelyek közel 20.000 négyzetméteres területen helyezkednek el. További információkért és az esemény részleteiért ne felejtsék el követni a Facebook ERA Park Oradea és az era-oradea.ro oldalakat!

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Fizetett hirdetés!

CH 22886

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában