Népszerűsítés

2024.03.15. 08:17

Nagyvárad is jelen van a Bécsi Turisztikai Vásáron

A Visit Oradea Nagyvárd és a Régió Turizmusát Népszerűsítő Egyesület (APTOR) részt vesz a bécsi Ferien Messe nemzetközi turisztikai vásáron – számol be közleményében az egyesület.

Forrás: PMO

ERDON-összeállítás

Ez az egyik legjelentősebb turisztikai vásár, melyen ebben az évben Románia 80 négyzetméteres standdal vesz részt, ahol 13 kiállító van jelen, köztük a Visit Oradea is. A vásár első napján Románia ausztriai nagykövetsége fogadást adott az osztrák újságíróknak és utazási irodáknak. A húsvéti időszak közeledtére való tekintettel Románia nagy hangsúlyt fektet a vásáron a húsvéti szokások megismertetésére, hagyományos ételek kóstolóját és tojásfestés bemutatókat tartanak az érdeklődőknek – írja a közlemény. Végül a Visit Oradea kiemeli, hogy Nagyvárad az elmúlt években az ország egyik legfontosabb turisztikai úti céljává vált, és az idei évben az itteni wellnes és spa szolgáltatásokat, Várad épített örökségét, a helyi gasztronómiát és a borkultúrát, valamint a múzeumokat, kiállításokat, és a gazdag eseménynaptárat akarják népszerűsíteni a potenciális turisták körében.



 



 



 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában