Ajánló

2024.03.12. 12:00

Motivációs modellekről tartanak előadást az MCC-ben

Motiváció: lerágott csont vagy létszükséglet? címmel a Varadinum Kulturális Alapítvány és a Mathias Corvinus Collegium (MCC) egy személyes motivációt elemző előadásra vár minden érdeklődőt március 22-én, pénteken 18 órától az MCC nagyváradi képzési központjába (Körös/Tudor Vladimrescu utca 6. szám). A meghívottak Nagy Emőke tréner, coach és Szirtesi-Nagy Réka tréner, coach. A motiváció meghatározza a cselekvéseinket, gondolkodásunkat és azt is, ahogyan másokkal kommunikálunk. A mozgatórugóink megismerése segíthet abban, hogy a saját működésünket és mások reakcióit is jobban megértsük: a motivációs modellek választ adhatnak arra a kérdésre, hogy egyes helyzetekben miért vagyunk lelkesek, máskor pedig kifejezetten unottak. Az interaktív előadás során megmutatjuk a három lényeges motivációs modellt, és kitérünk arra is, hogy ezeket hogyan lehet vezetőként vagy csapatokban használni. Az elméletek bemutatása eseteken, példákon és azonnal alkalmazható gyakorlatokon keresztül történik.

Nagy Emőke tréner, coach, mediátor. Közel húsz éve tart tréningeket, ami ugyan magányos műfaj, de a közösség, az inspiráló szakmai közeg, a folyamatos tanulás mindig fontos volt számára. Az utóbbi években főleg vállalati és civil programokat tartott, tréningek és teamcoaching, vezetői coaching formájában egyaránt. Szirtesi-Nagy Réka tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó. 2008 óta dolgozik ezen a területen. Kiemelt témái között szerepel a vezetőfejlesztés, projektmenedzsment, visszajelzés és asszertív kommunikáció. Szívügye az önkéntesség és a közösségek fejlesztése, így sok csapatépítő programot, tábort, közösségfejlesztő eseményt vezet- áll a meghívóban. Az esemény két órát tart, egy rövid szünettel. A részvételi szándékot az esemény Facebook-oldalán megtalálható űrlap kitöltésével kell jelezni.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában