Job Expo

2024.03.20. 07:40

A Golde Oradea munkavállalókat keres a Nagyvárad Job Expón

Eddig 19 munkáltató és egy szakképző iskola jelentette be részvételét az állásbörzén.

ERDON-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo 2024. április 5-én 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).
A Golde Oradea is keres munkatársakat, és 26 álláshellyel vesz részt az állásbörze tavaszi kiadásán, közép- és felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára: 20 termelési operátorra, két szerszámgép-beállítóra, egy árumozgatóra, két folyamatmérnökre és egy üzletvezetőre van szüksége.
Akik csatlakoznak a Golde csapatához, számos előnyben részesülnek, úgymint: ösztönző fizetés, meghatározatlan időtartamra szóló munkaszerződés, munkahelyi képzés, jelenléti és teljesítménybónusz, 13. fizetés, rendkívül tiszta munkakörnyezet, napi 40 lej értékű étkezési utalványok és OTL-bérlet vagy üzemanyag-utalvány.
„Ezek a juttatások tükrözik elkötelezettségünket egy olyan pozitív és ösztönző munkakörnyezet megteremtése iránt, amelyben minden munkavállaló fejlődhet és szakmai sikereket érhet el”, közölték a Golde képviselői.

A Golde Oradea vállalatnál a humán erőforrásba való befektetés prioritást képez. A társaság felismerte, hogy alkalmazottai a legértékesebb erőforrásai, és arra törekszik, hogy minden csapattag számára egyenlő lehetőségeket biztosítson a szakmai fejlődésre.
Egy átfogó képzési és fejlesztési program révén az új munkatársak gyorsan és hatékonyan integrálódnak a munkakörnyezetbe, a tapasztalattal nem rendelkezők pedig megkapják a szükséges támogatást és útmutatást, hogyan fejleszthessék képességeiket, és érhessék el teljes potenciáljukat.
A Golde Oradea a multinacionális CIE Automotive cégcsoport tagja, a teljes autóipar számára alkatrészek és részegységek vezető beszállítója. A CIE Automotive világszinten 108 üzemet működtet, és több mint 25.000 alkalmazottat foglalkoztat. Nagyváradon a cég 2015 óta gyárt panorámatetőket és napellenzőket, és jelenleg mintegy 380 embert foglalkoztat.

Tizenkilenc vállalat és egy szakképző iskola vesz részt a Nagyvárad Job Expón

Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek.
Eddig a következő cégek jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.
Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére jelentkezni kívánó cégek további információkat találnak a következő elérhetőségeken: a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában