Job expó

2024.03.22. 08:23

A De’Longhi mintegy 160 állásajánlattal érkezik a Nagyvárad Job Expóra

Tizenkilenc munkáltató és egy szakképző iskola jelezte eddig részvételét a nagyváradi állásbörzén.

BN-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo 2024. április 5-én, pénteken 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Shopping Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).

A De’Longhi idén is mintegy 160 állásajánlattal vesz részt az állásbörzén.

A munkáltató elektromechanikai összeszerelőket (100 hely), minőségelemző technikust (3), műanyagipari operátort (30), szitanyomót (6), belső szállításhoz szükséges mobil gépkezelőt (4), gépésztechnikust (1), targoncavezetőt (3), árumozgatót (3), elektromechanikust (2), munkahelyi egészségügyi és biztonsági ellenőrt (1), szerszámkészítőt (2), gyártómérnököt (1), részlegvezetőt (1) és tervező gépészmérnököt (1 hely) keres.

 

A De’Longhi csoport világvezető a háztartási gépek gyártásában különböző területeken, mint amilyen a kávékészítés, az élelmiszeripar, a lakberendezés és a klímaberendezések. A De’Longhi összesen hat gyártóüzemet és 33 nemzetközi kirendeltséget működtet, amelyek világszerte több mint 75 országban járulnak hozzá az értékesítéshez, és továbbra is elkötelezett az olyan innovációk megalkotása mellett, amelyek minden vásárló otthonába kényelmet és stílust visznek, miközben javítják a mindennapi élet minőségét. A vállalat szlogenje: „Minden De’Longhi-élmény valami különlegességgel jár”.

A Nagyvárad Job Expo résztvevői

Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek.

Eddig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft.

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére jelentkezni kívánó munkáltatók további információkat találnak a következő elérhetőségeken: a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában