Felhívás

2024.02.20. 12:21

VI. SOKaDALOM zenei tehetségkutató

Forrás: Facebook/SOKaDALOM

Líceumi diákok számára szervez zenei tehetségkutatót a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Református Tanárképző és Zeneművészeti Kara. A SOKaDALOMra egyéni és csoportos jelentkezőket várnak népzene, klasszikus zene és könnyűzene kategóriában 2024. március 1–24. között.
„A 2019-ben online kezdeményezésként indult SOKaDALOM az eddigi évek során már sikeresen összekapcsolta Erdély tehetséges 9–12. osztályos diákjait a szakma elismert képviselőivel. A videós benevezéseket idén erdélyi és vajdasági művészek értékelik, akik az egyéni, részletes szakmai visszajelzést mellett nyitott mesterkurzus keretében is dolgoznak a diákokkal. A hatodik SOKaDALOM célja tehát nem csupán a versenyeztetés, hanem a fiatalok mentorálása és a kapcsolatépítés, és ebben a zsűri, Kászoniné Fejős Gabriella népdalénekes, népi ének tanár, Szép Gyula Bálint népzenész, hegedűművész, Sándor Csaba operaénekes, Toadere Kovács Dalma karmester, Török-Gyurkó Áron zeneszerző, Koszorus Krisztina énekművész, tehetséggondozó, Kovács Dalma énekes, dalszerző, énektanár valamint Semeniuc Stephanie jazz-énekes vállal tevékeny szerepet” – olvasható a szervezők közleményében.
A rendezvény zárásaként egész napos workshopra és a díjazottak gálájára kerül sor 2024. április 19-én, Kolozsváron. Bővebb információ itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában