Tudnivalók

2024.02.22. 08:36

Népszerű nyaralóhelyekre indulnak charterjáratok a váradi repülőtérről

Illusztráció

BN-összeállítás

A nagyváradi repülőtérről számos charterjárat indul négy ország – Görögország, Törökország, Egyiptom és Tunézia – öt nyaralóhelyére, néhány járat már áprilistól elindul.
Tunéziába és Egyiptomba már tavasszal el lehet repülni Váradról. Április 27. és november 2. között a HiSky társaság indít repülőket Monasztirbe és Gurdakába, mindkettő esetében 27-27 menettérti járatot.
Antalyába június 1. és szeptember 29. között több járatsorozatot is indítanak a HiSky, a Corendon és a Fly Lili légitársaságok.
A krétai járatok június 3-tól indulnak, az Aegean Airlines légitársaság szeptember 30-ig működteti majd ezeket. Június 4. és szeptember 10. között a Fly Lili, június 6. és szeptember 29. között a Sky Express, míg június 10. és szeptember 23. között a HiSky is indít repülőket a népszerű turisztikai célpontra. Az Aegean Airlines június 10. és szeptember 23. között Rodoszra is indít járatot. Az üdülési csomagok a helyi utazási irodák weboldalain érhetők el. A Nagyváradról induló charterjáratok utazásszervezői a következők: Kréta – Christian Tour, Karpaten, DerTour, TEZ Tours, TUI, Paralela 45; Rodosz – Christian Tour, Karpaten; Gurdaka – Christian Tour, Karpaten, DerTour, Amara Tour, Coral Travel; Antalya – Christian Tour, Karpaten, DerTour, Prestige Tours, TEZ Tours, Amara Tour, TUI, Paralela 45, Coral Travel; Monasztir – Karpaten, DerTour, Amara Tour.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában