Istentiszteletek

2024.02.11. 15:23

Imahét Nagyvárad-Olasziban

Fotó: Ciucur Losonczi Antonius

Filep Attila esperesnek, kisnyégerfalvi lelkésznek az imádság, a szeretet és a szolidaritás fontosságáról szóló igehirdetésével kezdődött vasárnap délelőtt a nagyvárad-olaszi református templomban az imahét. A február 11. és 18. között zajló esemény nyitóünnepségén közreműködött a Belényesi-medencéből érkezett vendéggyülekezet énekkara, Oláh Sándor kántor-karnagy vezényletével.

Fotó: Ciucur Losonczi Antonius

Az általában műsorral kiegészített bűnbánati alkalmak minden nap 18 órakor kezdődnek: hétfőn Kádár György esperes érkezik Diósadról, kedden Mikló István tiszteletes Nagyszalontáról, szerdán Váradi Sándor Magyarkecelről, csütörtökön Bán Alpár Váradrogériuszról, pénteken Gecse Szidónia Székelyhídról, szombaton Kondor Endre Biharvajdáról.

Böjtfő vasárnap 10 órától az úrvacsorás istentiszteleten Nacsádiné Csuka Melinda prédikál és Dénes István Lukács püspökhelyettes mond ágendás beszédet. Az imahét 17 órakor zárul a „kicsit másképp” istentisztelettel, Oláh Krisztián fugyivásárhelyi lelkipásztorral.

Fotó: Ciucur Losonczi Antonius

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában