Gyász

2024.02.15. 09:21

Gyászhírek, február 15.

„Már nem vagy ott, ahol voltál, de mindenütt ott vagy, ahol én vagyok!” (V. Hugo) Halálának 4. évfordulóján emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, RENCZ CSABÁRA (Érmihályfalva). Emléke szívünkben örökké él! Szerető családja

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre, testvérre, VARGA ZSOLTRA, aki ma egy éve hunyt el. „Csendben alszik, megpihent végleg, Angyalok bölcsője ringatja már, Nem jöhet vissza, hiába hívjuk, Emléke szívünkben otthont talál.” Bánatos édesanyja és testvére a messze távolból.

*

Mély lelki fájdalommal, megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagymama és anyós, BARLA ERZSÉBET TERÉZIA (szül. GARAY) életének 83. évében, 2024. február 12-én, rövid szenvedés után belépett az örök életbe. Temetése ma, 2024. február 15-én 14 órakor a városi kápolnában lesz tartva. Lányai, Éva és Erika, unokái, Krisztián és David, valamint veje, Pascal.

*

Fájó, megtört szívvel emlékezünk ID. BÍRÓ JÓZSEFRE (Örvénd) halálának 10. évfordulóján. „Lelked, mint a fehér galamb, csendesen messzire szállt, Hiába keresünk, könnyes szemünk már többé nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb Te vagy, Utat mutatsz, mert szívünkben örökre megmaradsz.” Gyászolja felesége, Erzsike, gyermekei, József és Erzsike, unokái, Józsi, Bea, Zsuzsa, unokamenye, Kati, unokavejei, Attila, Alex, dédunokája, Izabella.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kollégánknak, ZAH JOLÁNKÁNAK és családjának, a szeretett édesanya, nagymama elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Munkatársai a nagyváradi Nyugdíjpénztártól.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre, édesanyára, nagymamára és testvérre, LAKATOS CSILLÁRA (Hegyközszáldobágy) halálának 13. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában