Felszólítás

2024.02.03. 14:37

Elhagyott autót szállítottak el

Forrás: PMO

A közterület felszabadítása érdekében ismét egy gazdátlan autót szállíttatott el a helyi rendőrség – tudatja közleményében a váradi polgármesteri hivatal. Február 1-jén, csütörtökön a váradi Vitéz/Decebal utca 65F szám alól vittek el egy Volkswagen márkájú, BH 14 TXY rendszámú gépjárművet az Akadémia (Academiei) utca 3. szám alatti telephelyre. Korábban már felszólítást is írtak és kihelyezték azt a jármű szélvédőjére, arra kérve a tulajdonost, hogy vigye el a közterületről az autóját.

Forrás:  PMO

A polgármesteri hivatal közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy amennyiben a tulajdonos az értesítéstől számított tíz napon belül nem jelentkezik a gépjárműért, akkor az az önkormányzat tulajdonába kerül, amely a törvény értelmében értékesítheti. További információk a helyi rendőrség Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utca 20. szám alatti székhelyén vagy a 0359/412-551 telefonszámon kaphatók, munkanapokon 8–16 óra között.

Forrás: PMO

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában