Beszámoló

2024.02.05. 13:07

Civilek találkozója Nagyszalontán

Forrás: nagyszalontai MIDESZ

BN-összeállítás

A Civilek Napját 1998 óta minden év február 1-jén ünneplik. Ez alkalomból 2024. február 2-án a nagyszalontai Magyar Ifjúsági Demokrata Szövetség (MIDESZ) és a Civilek a Fiatalokért Egyesület megszervezte a Hajdúvárosok Civil Ifjúsági Szervezeteinek Találkozóját.

Forrás: nagyszalontai MIDESZ

A találkozón résztvevőket Serfőzőné Bencsik Margit, a Civilek a Fiatalokért Egyesület elnöke köszöntötte, aki kifejezte örömét, hogy ennyi egyesületet sikerült „összehozni”. A házigazdák nevében Cseke Sándor elmondta: egy ilyen találkozó kiváló alkalom az eddigi közös tevékenységek értékelésére, valamint új kapcsolatok kialakítására és együttműködések tervezésére.

A találkozó során a helyiek mellett még 18 civil szervezet mutatta be tevékenységét, Hajdú-Bihar, Békés, valamint Csongrád vármegyét képviselve. A kerekasztal-beszélgetések során gyorsan kialakultak azok a kapcsolódási pontok, melyek alapján együttműködést lehet kezdeményezni. Mint a szerkesztőségünkbe eljuttatott tájékoztatásban megfogalmazzák, „A résztvevő civil szervezeti vezetők hasznosnak találták a találkozót, mindenki egyetértett abban, hogy a létrejött kapcsolatok körét tovább kell szélesíteni”. A rendezvény egy városnéző sétával zárult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában