Programajánló

2024.01.04. 16:01

Partiumi Farsangi Mulatság február 9-én

Minden nagyváradi és Bihar megyei magyart szívesen hívnak és várnak 2024. február 9-én, pénteken a térség legnagyobb magyar báljába, az idei Partiumi Farsangi Mulatságba, a nagyváradi Armonia Venue rendezvényházba. A 19 órakor kezdődő mulatság sztárvendégei a mulatós zene közkedvelt, méltán népszerű képviselői: Dankó Szilvia, Bunyós Pityu és Bandika. A sztárfellépők mellett négy kiváló zenekar is biztosítja a minőségi szórakozást: a Kiss Music Band, a Chicago Band, az Euphoria Showband és a Sláger Boys együttes. Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a rendezvény batyus jellegű.

A rendezvényre elővételben Nagyváradon, a Bihar megyei RMDSZ székházában, a Fekete Sas-palotában a második emeleten válthatók jegyek a következő órarend szerint: hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 10–16, csütörtökön 10–18 óra között. Jegyárak: emelet 49 lej/fő, földszint 59 lej/fő, 12 év alatti gyermekek részére 10 lej/fő (12 éven felülieknek teljes árú jegy vásárlása esedékes). Érdeklődni a 0259/432-884-es telefonszámon lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában