Gyász

2024.01.05. 09:42

Gyászhírek, január 5.

„Amikor Isten látta, hogy az út túl hosszú, A domb túl meredek, a légzés túl nehéz lett, Átölelt és mondta: Gyere haza!” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, após, SZONDI SÁNDOR (élt 77 évet) hosszan tartó szenvedés után csendesen elhunyt. Temetése 2024. január 6-án, szombaton 13 órakor lesz a biharpüspöki református kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos lánya, Tünde és családja.

*

Fájdalommal, megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, anyós, nagymama és dédmama, NÉMETI JULIANNA (szül. FINTA) 95 éves korában csendesen megpihent. Temetése szombaton, január 6-án 12 órától a Steinberger kápolnából. Szerető családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, DARÓCZI ELEMÉR életének 91. évében elhunyt. Temetése ma, január 5-én, pénteken 14 órakor a városi ravatalozóból. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Búcsúzik tőle: felesége, Amálka, fia, Tibi, menye, Gréti.

*

Fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér és sógor, BARTA JÓZSEF IMRE 76 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése szombaton 14 órakor a biharfélegyházi kápolnából lesz. A gyászoló család.

*

„Ma is itt él, szívünkben rejtőzik, mert a szívben mint kincset őrzik.” Kegyelettel és hálával emlékezünk a szerető férjre, igaz édesapára, drága nagyapára, apósra, KISS ÁRPÁDRA (Éradony) halálának 9. évfordulóján. „Oly szomorú egyedül lenni, Téged mindenütt keresni. Téged várni, ki nem jön többé, Szeretni fogunk – mindörökké!” Szerető családod.

*

Hét éve, hogy meghalt a szeretett férj, apa, nagyapa, SZABÓ TIBOR (agrármérnök) és már 30 éve, hogy drága szüleim, ASZTALOS MARGIT és ASZTALOS MÁTYÁS eltávoztak az élők sorából. Az ég most is kék, a fű most is zöld, a Körös vizében most is úszkálnak a halak, de nélkületek már semmi sem olyan szép. Örök hálával és szeretettel emlékezünk rátok. Irénke és kis családja.

*

Szívünkben fájdalommal búcsúzunk a drága testvértől, nagybácsitól, GÖNDÖR LÁSZLÓTÓL (volt váradszőllősi lakos), aki 2023. december 31-én visszaadta lelkét Teremtőjének, mérhetetlen fájdalmat hagyva nekünk. A hamvasztása Magyarországon lesz. Nyugodj békében, drága lélek! Míg élünk, siratunk. Szerető nővéred, Alíz és fia. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában