Bemutató

2024.01.15. 16:58

Adóváltozásokkal köszöntött be az új év

Ciucur Losonczi Antonius

A ROVE Klub izgalmas témákkal várja 2024-ben is vállalkozókat – jelentette be Gönczi József, a Romániai Vállalkozásokért Egyesület elnöke a múlt pénteki eseményen. Arra hívta fel a figyelmet, hogy első alkalommal az aktuális jövedelem- és adóváltozásokról beszélgetnek, mint szinte minden év elején.

Adóügyi újdonságok tömkelegét hozza az új esztendő, például kötelező lesz ez elektronikus számlázás, új adófizetési szabályok vonatkoznak majd a mikrovállalkozásokra, csökken a bevételi értékhatár az egyéni vállalkozók esetében és változnak az adóterhek is. Ezen intézkedésekről és hatásaikról tartott prezentációt a meghívott, Fándly Marius adószakértő, a Bihar Megyei Adóhivatal helyettes vezetője, majd a résztvevőknek alkalmuk nyílt kérdezni, illetve egymással is beszélgetni az este második felében. A helyszín a római katolikus püspöki palota alagsorában működő FIX Makerspace volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában