Támogatott tartalom

2023.12.15. 13:34

Zekulhyda, prémium pálinka Bihar megyéből! Számos nemzetközi díj!

A pálinkakészítés nagy hagyományokkal rendelkezik az Érmelléken, és ezt a hagyományt szerettük volna megőrizni és ötvözni a legmodernebb technológiával, hogy hátrahagyjunk valamit azok számára, akiknek kedvük lesz folytatni ezt. Néhány évvel ezelőtt elkezdtünk előállítani olyan magas minőségű pálinkát, amelyre bárhol az országban és külföldön is büszkék lehetünk.

 

A párlatkészítés művészetében szenvedélyt találva kerestem megoldásokat, hogy elérjem a kívánt célt, hogy valami különlegesebbet készítsek, évekig tanulmányoztam az erjesztést, a lepárlást, természetesen mindent szigorúan ellenőrizve.

Megtettük az első lépéseket afelé, hogy jelen lehessünk a nagy európai versenyeken, de ezzel még nem vagyunk elégedettek.

Tovább tanulva és okulva az elkövetett hibákból, mára arra a következtetésre jutottam, hogy lélek és odaadás nélkül semmi sem lehetséges, mivel úgy gondoljuk, hogy a gyümölcs a feldolgozás idején adja nekünk a lelket, így folytatnunk kell ezt a gondolatot, amely így hangzik: „A gyümölcs lelke lesz a lélek gyümölcse”.

A Zekulhyda márka alapítója, Nagy Botond ismert pálinkakészítő mester és nemzetközi referens ezen a területen!

Termékei között szerepel áfonya-, sárgabarack-, cseresznye-, körtepálinka, szőlőpárlat, meggy-, alma-, birsalma-, málna-, szeder-, ribizlipálinka, vegyes pálinka és a jól ismert szilvapálinka!

Számos nemzetközi díjat is elnyertek olyan rendezvényeken, mint a magyarországi Quintessence, Kelet- és Közép-Európa legnagyobb pálinka- és párlatversenye, a gyulai Brillante verseny, a Transylvanian Spirit stb.

Minden ünnep alkalmából hatalmas akciókkal készülünk!

Bármely 200 lej feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Részletek: https://epalinca.ro/ vagy https://www.facebook.com/profile.php?id=100065087160174.

(Fizetett hirdetés, CH 20949)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában