Támogatott tartalom

2023.12.01. 16:18

VIDEÓ: Ünnepi hangulat az Adoni Pékségben! Házi kalácsok, bejglik, havasi kiflik, pogácsák vagy aranygaluska!

Ismét közeleg a karácsony varázsa, és ahogy azt már megszokhatták, az Adoni Pékség idén is finom termékekkel szeretné ellátni vásárlóit.
Az idei kínálatban szerepelnek a hagyományos mákos, diós, kakaós, valamint a csokis-rahátos kalácsok. A tavalyi évhez képest bővült a kínálat, például van aranygaluska, ami szerintünk már egy jól ismert finomság. És, mint tudjuk, a dió a karácsony egyik legelterjedtebb szimbóluma.

A karácsony az az ünnep, amikor a hozzánk legközelebb álló családtagjainkkal találkozunk, is mi is lenne megfelelőbb ajándék a házigazdának, mint egy ízlésesen becsomagolt bejgli?
A rengeteg munkának köszönhetően az idei év sok új partnert hozott számunkra, mint például a nagyváradi Kaufland és Novaeuro üzletláncok. Karácsony alkalmából az Adoni Pékség egy rövid tájékoztató videót tesz közzé, melyből megtudhatjuk, hogyan és miből készítik a mindennapi kenyeret és süteményeket.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064651061547 

https://www.tiktok.com/@romwaytrade?lang=hu-HU 

https://www.instagram.com/romwaytrade/?next=%2F

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában