Adományozás

2023.12.06. 14:14

Újabb műtétre gyűjt egy fiatal váradi lány

Míg mások az ünnepeket várják, addig egy nagyváradi fiatal, Czifra Debóra már a negyedik műtétjére készül. A sokadik beavatkozásra januárban kerül sor, ennek összege legkevesebb 5000 euró lesz.

BN-összeállítás

Idén tavasszal már olvashattak portálunkon Czifra Debóráról, aki akkor a harmadik műtét előtt állt, ami tekintélyes összegbe került. A családnak akkor sikerült összegyűjtenie a szükséges pénz kétharmadát, az idő rövidsége miatt a hiányzó összeget közösségi adakozásból pótolták. Most viszont újabb műtét vár az egyetemista lányra, akinél először Temesváron távolítottak el egy négy és fél kilogrammos daganatot 2020-ban. Másodjára 2021-ben Kolozsváron műtötték, és idén márciusban, ugyancsak Kolozsváron még két daganatot távolítottak el. A negyedik műtétre 2024 januárjában kerül sor, ez legkevesebb 5000 euróba kerül, de egy aprócska komplikáció, egy fertőzés akár a duplájára, vagy ennél is többre növelheti a végösszeget. A Kéz a Kézben Jótékonysági Könyvlicit és tombola Facebook-csoport is gyűjtést szervezett Debórának, viszont a növekvő költségek fedezéséhez bárki segítséget nyújthat bármilyen összeggel, hogy a fiatal lány közelebb juthasson álmaihoz, céljaihoz, egy teljesebb élethez!
Debórát fiatal kora ellenére az élet már többször is próbára tette. Alig volt hároméves, amikor búcsút kellett vennie édesanyjától, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el. A megpróbáltatások tizenévesen is folytatódtak. Debóra tizenhét évesen nézett először farkasszemet a rákkal. Bár édesanyja nem lehetett mellette a harcban, de édesapja és nevelőanyja teljes mértékben, minden erejükből mellette álltak és mellette állnak, segítik, bátorítják, biztatják. Debóra másodéves egyetemista a váradi Partiumi Keresztény Egyetemen, tele álmokkal, célokkal, melyeknek nem szabhat határt a betegsége. Van kiért, van miért folytatnia, és hiszi, hogy bár most nehéz időszakon megy át, de a Jóisten segítségével meggyógyul és folytathatja tanulmányait. A gyógyulásának viszont anyagi feltételei vannak. Ebben a harcban kéri a jólelkű támogatók segítségét.
 

Számlaszámok


Czifra Debórát az alábbi számlaszámokon lehet támogatni.


Transilvania Bank:


RON: RO04BTRLRONCRT0603051301


SWIFT/BIC: BTRLRO22/BTRLRO22XXX


Számlatulajdonos: Debora-Antonia Czifra


BTPay: 0771035570 vagy RO04BTRLRONCRT0603051301


Kedvezményezett: Debora-Antonia Czifra


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában