Figyelem!

2023.12.11. 18:35

Tisztítás miatt megszakítják az ivóvíz-szolgáltatást

Illusztráció

A Nagyváradi Vízművek Rt. közleményben értesíti a lakosságot, hogy megszakítás várható az ivóvíz-szolgáltatásban a Sebes-Körös jobb oldalán, ugyanis a következő éjszakákon átmossák a csöveket. A takarítás két szakaszban zajlik, az első keddről szerdára való éjjel történik meg, a második pedig szerdáról csütörtökre, mindkét esetben este 22 óra és reggel 10 óra között nem lesz víz. Keddről szerdára való éjjel tehát nem lesz víz a következő utcákon: Aluminei, Téglavető (B-dul Dacia), Posada, Șelimbărului, Aleea Rogerius, Iza, Spartacus, Szováta, Tușnadului, Târnavelor, Călinescu, Progresului, Carpați, C-tin Brâncuși, Podului, Tr. Grozăvescu, Petőfi Sándor, Fő (Republicii) – a tömbházaknál és CFR kórháznál, Lakatos (Berthelot), Sztaroveszky (Magheru), Kórház (Louis Pasteur), Széchenyi tér (Parcul Traian), Dobreștilor, Doina, N. Bălcescu, Vitéz (Decebal), Vasile Conta, Negruzzi, Odobescu és Dózsa György utcákon, valamint a Nicolae Iorga negyedben és Hegyközszáldobágyon. 

Másnap éjjel, szerdáról csütörtökre a következő utcákon nem lesz víz: Transilvaniei, Iza, Călugăreni, Aleea Rogerius, Sulfinei, Italiană, Podului, Bernard Shaw, Călugăreni, Mihail Sadoveanu, Pascal, Moldovei, Predeal, Püspöki út (Ștefan cel Mare), Milcovului, Locomotivei, Lacul Roșu, Mehedinți, Theodor Spranția, Bârsei, Traian Lalescu, Ep. Ioan Suciu, Spartacus, Galileo Galilei, Corneliu Coposu, Flamarion, Menumorut, P-ța Creangă, Téglavető (Dacia), Doinei, P-ța București, Săvineștilor, Berzei, Fő utca – tömbházak és CFR kórház, Olimpiadei, Sztaroveszky (Magheru), Széchenyi tér (Parcul traian) és Borsi út – beleértve az ipari zónákat. Aznap éjjel nem lesz víz az Oncea és a Soarelui negyedekben, valamint az 1-es számú poliklinikán, a Master komplexumnál és a Melody Hotelnél sem.

A közleményben hangsúlyozzák, hogy egyes vízvezetékeket a tűzcsapokon át öblítenek, ezért kérik, hogy ne nyúljanak a tűzcsapokhoz. Továbbá arra kérik a fogyasztókat, hogy gondoskodjanak a megfelelő víztartalékról. Vegyék figyelembe, hogy egyes utcákban a víz minősége miatt késhet a szolgáltatás visszaállítása. Ha bármilyen eltérést tapasztalnak, hívják a központi diszpécserirodát a 0259/430-928-as vagy a 0359/410-203-as telefonszámon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában