Vigyázat!

2023.12.06. 10:22

Szalmonellával fertőzött fagyasztott csirkét hívtak vissza a forgalomból

Illusztráció

Forrás: Pixabay

Agerpres

A lengyel Cedrob vállalat bejelentette, hogy visszahívja a forgalomból az általa kereskedelembe bocsátott fagyasztott csirkét, mert a húsban a Salmonella enteritidis baktériumot azonosították - közölte kedden az Országos Állategészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Hatóság.
A vállalat a 10 kilogrammos kiszerelésű, Fagyasztott csirke hátsó negyed (Sferturi posterioare de pui congelate) elnevezésű terméket hívja vissza, amelynek a tételszáma 191/3/23, a lejárati ideje 2025. július 10. „Ha vásárolt a fent említett termékből, kérjük, ne fogyassza el, a nyugtával együtt vigye vissza abba az üzletbe, ahol vásárolta” - áll a gyártó felhívásában.
A terméket a Selgros brăilai, galaci és marosvásárhelyi üzleteiben, valamint más bukaresti, iaşi-i, băbeni-i, medgyesi, bákói, scheiai, berettyószéplaki, nagyváradi, brăilai, galaci, marosvásárhelyi, gyulafehérvári és motrui üzletekben is árusították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában