Figyelem!

2023.12.08. 16:41

Pótlóbuszok fognak járni szombaton

Illusztráció

Forrás: Alexandru Nițescu

A vasúti sínek közelében zajló munkálatok miatt nem fognak járnak a villamosok december 9-én, szombaton Nagyváradon, a Szakszervezetek Művelődési Háza és a Ghillányi (Cantemir) utcák közötti szakaszon. Emiatt fel lesznek függesztve a 2R, 2N, 3R és 3N járatok. Az 1R, 1N, 4R és 4N jelzésű villamosok a munkaszüneti napok órarendjének megfelelően fognak közlekedni. A 2-es villamos tízpercenként közlekedni fog a következő útvonalon: Őssi – Nagyváradi Egyetem – Váradszőllős – Nagyváradi Egyetem – Őssi. 

A fent említett útszakaszon a T3-as pótlóbusz fog járni, a következő útvonalon: 

– a művelődési ház irányába: Váradszőllős – Lotus – Ghillányi utcai posta – Lugojului – Sextil Pușcariu – Horea 2 – Zárda utca (Ortodox Zsinagóga) – December 1. Park – Spiru Haret – Deák Ferenc (Aleea Emanuil Gojdu) utca;

– Váradszőllős irányába: Deák Ferenc (Aleea Emanuil Gojdu) utca – Zárda (Ortodox Zsinagóga) utca – Horea – Sextil Pușcariu – Ghillányi (Cantemir) – Lotus – Váradszőllős.

A buszok húszpercenként fognak járni. A villamosok december 10-től, vasárnaptól újra a megszokott menetrend szerint fognak járni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában