Meglepetés

2023.12.23. 11:08

Nagyváradon járt a Mikulás

Idén is különleges meglepetéssel készült a Visit Oradea Egyesület a karácsonyi vásár keretében. A gyerekek december 23-án, szombaton 10 és 12 óra között találkozhattak a Mikulással, a Szent László téren felállított házikójánál. A fehér szakállú erre az alkalomra a feldíszített korabeli villamossal érkezett pontban 10 órakor. A villamosról leszállva az újságírók kérdéseire válaszolva elmondta, hogy probléma volt a szánjával és ezért az Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat ünnepi díszbe öltözött szerelvényével érkezett a váradi gyerekekhez. Hozzátette, hogy idén is rengeteg levelet kapott a kicsiktől. 

Ezt követően a Mikulás a házához ment, út közben több gyermek is megállította, hogy megölelje vagy közös fotót készítsen vele. Amúgy a Mikulás-háznál már jóval a kezdési időpont előtt gyülekeztek a kisgyermekes szülők, volt aki már 9 órakor beállt a sorba, ami 10 órára egészen a villamossínekig ért. A Mikulás idén sem jött üres kézzel, 1200 édességcsomagot osztott szét a jelen levő kisebb és nagyobb gyermekeknek. A bátrabbak egy-egy verssel vagy énekkel is kedveskedtek a Mikulásnak, aki szívélyesen elbeszélgetett a gyerekekkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában