Gyász

2023.12.08. 09:00

Gyászhírek, december 8.

Az Úr elszólította a mi szeretett GYUSZIKÁNKAT, FARKAS GYULÁT (született 1950. augusztus 22-én, élt 2023. december 1-ig). Utolsó útjára ma, 2023. december 8-án, pénteken 13 órakor kísérjük a városi kápolnából. Köszönet a kórház intenzív osztálya orvosainak, személyzetének, a példás ápolásért és a Luigi temetkezési vállalatnak, a segítségért. Búcsúznak tőle testvérei, unokahúga, keresztfia, unokatestvérei és azok családjai.

*

Immár tíz hosszú esztendeje, hogy ifj. TÖRŐ JÓZSEF tragikus hirtelenséggel búcsút intett e világi életének, ám emléke most is elevenen él lelkünkben. Akik ismerték, gondoljanak rá szeretettel.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, VARGA ZOLTÁN életének 44. évében váratlanul megpihent az Úrban. Búcsúzik tőle húga, Andrea, mostohaanyja, Ilona és két mostohatestvére, Jani, István és családjaik.

*

Hálás szívvel és szeretettel emlékezünk drága szerettünkre, MIKÓ ISTVÁNRA (Szentjobb) halálának 13. évfordulóján. A boldog viszontlátás reményében emlékezik rá szerető családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, KÖTELES ISTVÁNRA halálának 10. évfordulóján. „Hosszú útra mentél, mindenkitől távol, Csak mi tudjuk egyedül, mennyire hiányzol. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, Szívünkben örök a fájdalom és a szeretet.” Bánatos családja, felesége, Mária, lányai, Ildikó, Marika és családja.

*

„A szeretet a legszebb emlék, melyet mások szívében hagyunk magunk után.” Szeretettel és nagyon sok tisztelettel emlékezünk drága jó szüleinkre, édesapánkra, VADNAI ISTVÁNRA és édesanyánkra, VADNAI ILONA EMMÁRA. Nyugodjanak békében! Lányaik, Zoja, Zita, Laci, drága unokájuk, Zsoltika és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában