Gyász

2023.12.11. 07:33

Gyászhírek, december 11.

„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott,/ Pihen a kéz, mely értünk dolgozott.” Életünk legszomorúbb napján emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára és dédire: KEREZSI ERZSÉBETRE (Éradony), aki 5 éve örökre itt hagyott bennünket. „A múltba visszanézve valami fáj,/ Valakit keresünk, aki nincs már,/ Küzdöttél, de már nem lehetett,/ A csend ölel át és a szeretet./ Fájdalmunkat nem enyhíti az idő múlása,/ Legyen sírodon az Isten áldása.” Gyászolja bánatos családja.

*

Édesapánknak: Ha valaki megkérdezné, e szó mit jelent nekem? Talán zavarba jönnék és nem tudnám, mit mondjak hirtelen. Szeretet? Törődés? Figyelem? De hangosan csak ennyit mondanék: Nekem a mindenem. BARABÁS LAJOS LÁSZLÓ (1943–2000) emlékére, halálának 23. évfordulóján. Nyugodjon békében! Szerető családja.

*

„Ott leszek, ott legbelül,/ Hol a szeretet olykor elszenderül./ Bánatomban a csendhez fordulok,/ S a szeretet hangján megszólalok.” (Jolie Taylor) BERKI EMIL PÁL, SILAGHI CAROL, HORVÁTH ANNA MÁRIA, MESZAROS VIORICA, ZAHUI GYULA, VARGA ZOLTÁN, POPAN CĂLIN DORIN, MEZE TEODOR, BONE VIORICA, TARPAI ROZALIA, MAILAT CORNEL. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama,  Özv. TARPAI SÁNDORNÉ BODA ROZÁLIA 86 földi esztendő után visszaadta lelkét teremtő Urának. „Én élek, és ti is élni fogtok” (Jn 14,19).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában