Támogatott tartalom

2023.12.06. 21:29

Ezen a hétvégén a nagyváradi Era Park egy fesztiválnak ad otthont játékokkal, gyermekkönyvekkel és kreatív műhelyekkel

December 8–10. között a Happy Color Románia partnereivel, a nagyváradi Era Parkkal és a Cătunul Verde Egyesülettel együtt meghívja az érdeklődőket a Játékkaravánra – A játékok, könyvek és művészetek fesztiváljának 2023-as kiadására, amely játszásról, olvasásról, ismerkedésről, barátkozásról és szórakozásról szól.

Három forgalmas nap várja az érdeklődőket, rengeteg tennivalóval. A képzelet szárnyalni fog, a kreativitás és a kíváncsiság elnyomja a hétköznapi gondolatokat. Oktató, memóriát és kreativitást serkentő játékok, olvasható és megvásárolható könyvek, gyermekszínház, mesefigurák, kreatív műhelyek találkoznak a család, a barátság és a társasági élet fesztiválján.

Az eseményen a kicsik családjukkal vagy barátaikkal együtt vehetnek részt. A Játékkaraván rengeteg oktató-, társas- és memóriajátékot kínál nekik, amelyeket korosztályok szerint alakítottak ki. A Játékok Birodalmából a fesztivál résztvevői továbbindulhatnak a Könyvek Birodalmába, megtekintve a jelen lévő könyvkiadók kínálatát.

A rendezvény irodalmi vendégei között olyan kiadók vannak, mint a Nomina, az Usborne és a Signatura. Itt remek áron fedezhetik fel a keresett könyveket.

Emellett a három nap alatt számos kreatív műhely, karácsonyi témájú kézműves-foglalkozás, arcfestés, énekes előadás és sok más kreatív meglepetés várja majd az érdeklődőket a Cătunul Verde Egyesület szervezésében.

A fesztiválra a nagyváradi Era Park kupolatermében kerül sor, a következő program szerint:

december 8., péntek 10.00–21.00 óra

december 9., szombat 10.00–21.00 óra

december 10., vasárnap 10.00–19.00 óra között.

A fesztivál minden rendezvényén való részvétel ingyenes, a részletes programmal kapcsolatos információk a következő címen találhatók: https://www.facebook.com/events/670133811909098

A Játékkaravánról

A Játékkaraván egy olyan projekt, amelyet a Happy Color fejlesztett ki partnereivel együtt, és amelynek egyetlen célja van: elmenni oda, ahol szükség van rá, hogy népszerűsítse a kultúrát a gyermekek körében, az oktató- és társasjátékokat, hogy az emberek kellemesen tölthessék el szabadidejüket.

A Játékkaraván csapatát tapasztalt oktatók és önkéntesek alkotják – tehetséges fiatalok, akiknek szenvedélyükké váltak az oktató- és társasjátékok. Tavaly a Játékkaraván úgy döntött, hogy a fesztiválra egy könyvrészleggel bővíti a tevékenységi körét, attól a vágytól indíttatva, hogy az olvasás is rituálévá váljon a kicsik számára, csakúgy, mint a játék.

Fizetett hirdetés!

CH 20931

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában