Mozi

2023.11.02. 11:16

Nagyváradon is bemutatják Taylor Swift koncertfilmjét

Világszerte több mint száz országban, köztük Romániában is bemutatják Taylor Swift The Eras Tour című koncertfilmjét. Nagyváradon november 3-án kerül a mozikba.

BN-összeállítás

A világhírű énekesnő koncertfilmjét október 12-én mutatták be először több európai országban és Észak-Amerikában is. Nemzetközi szinten a film 126 és 130 millió dollár közötti bevételt hozott eddig. A romániai mozikba november 3-án kerül majd. A váradi Cinema Palace képviselői elmondták, hogy a The Eras Tour című koncertfilmet november 3-án, pénteken 18 órától vetítik le először a mozi egy 69 férőhelyes termében. Egyébként szerda délután még 25 szabad hely volt a moziteremben. Taylor Swift Eras Tour világturnéjának filmes változatának első vetítésére már az első napon 26 millió dollár értékben vásároltak jegyeket a Swift-rajongók, ami rekordnak számít a forgalmazónak. A látványos produkciót a rajongókon kívül a kritikusok is éltették. Mozis létrejötte önmagában egyedi, ugyanis a sztrájkok miatt minden nagy hollywoodi stúdió visszautasította, így Swift megkerülve a rendszert, mozihálózatokkal és filmforgalmazókkal kezdett tárgyalni, mígnem sikerrel járt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában