Beszámoló

2023.11.07. 08:50

Nagy érdeklődést mutattak a fiatalok az ON fesztivál iránt

Pikó Stefánia

Megtartották hétvégén az ON fesztivált, azaz a Nagyváradi Éjszakák Fesztivált, amelyet kifejezetten a város fiatalságának találtak ki. A kétnapos fesztivál első napján, múlt szombaton délután 17 órakor indult be a szórakozás a Nagyvárad Arénában, ahol a kikapcsolódásra vágyókat a lemezlovasok mellett több fellépő várta. A legnépszerűbb előadók között foglalt helyet a Frați Jdieri együttes, Alina Eremia, illetve Killa Fonic román énekes és dalszerző, a Șatra B.E.N.Z. zenekar egykori tagja. Szombaton kétségkívül Puya vitte a prímet, akit valójában nem sok mindenkinek kell bemutatni, hiszen hosszú évek óta tartozik a romániai élvonalbeli előadók közé, bár a fénykora inkább néhány évvel korábbra volna tehető.

Az Aréna sikeresen megtelt fiatalokkal, úgy látszik, a szervezők elérték a céljukat és megtalálták a közönségüket. Annak ellenére, hogy ez volt az első alkalom, a technikával sem voltak gondok, a hangosítást és a látványt is igen jól megoldották, sem a résztvevőknek, sem az előadóknak nem lehetett oka panaszra. Az aréna előterében étel, ital bőségesen rendelkezésre állt, hiányérzete az embernek éppen csak azért lehetett, mert az előcsarnok megvilágításán egyáltalán nem módosítottak, tehát a szinte vakítóan fehér fényáradatban kellett az éjszakai órákban is sétálgatni itt. Sokkal hangulatosabb lett volna, ha ebben a térben is homályosabb, tompább fényeket szerelnek be. Mindez egyébként az Eagle Fest esetében is elmondható volt, amely az első zenei fesztivál volt a Nagyvárad Arénában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában