Támogatott tartalom

2023.11.17. 07:44

Lengyelország egy olyan ország, amely minden lépésnél meglepetéseket okoz

A Varsói Legia a FIBA Európa-kupa J csoportjának első helyezettje, és öt győzelemmel kvalifikálta magát a legjobb 16 közé.

A Nagyváradi VSK U kosárlabdacsapata elleni első párharcban, amelyet november 1-jén Varsóban rendeztek, a Legia 90–79-es egyértelmű győzelmet aratott. A két csapat november 22-én, szerdán 19 órakor ismét találkozik egymással a Nagyvárad Arénában megrendezésre kerülő visszavágón.

A varsói csapatban az egyik kulcsjátékos Aric Holman. A 26 éves, 2,08 méter magas amerikai a FIBA Európa-kupában jó eredményeket produkál, átlagban meccsenként 14,6 pontot, amihez 6,8 lepattanó és 2,6 assziszt párosul. Holman ez év óta a fővárosban él, és elismeri, hogy Lengyelország egy különleges hely.

„A versengés a pályán mindig energiát, szenvedélyt és izgalmat jelent. A lengyel fővárosban töltött néhány hónap után felfedeztem, hogy ez az ország sokkal többet tud nyújtani. Nemcsak a sport, hanem a kultúra, a történelem és a gyönyörű helyek tekintetében is. Ezért hívok meg mindenkit, hogy látogasson el Lengyelországba, merüljön el a varázsában, és tapasztalja meg az emberek vendégszeretetét!” – mondja a Legia sztárja.

„Egy sportoló számára kétségtelenül fontos a pályán elért siker. De ugyanilyen fontos számomra a pályán kívüli élet, az a környezet, amelyben az időmet töltöm. Lengyelország pedig egy olyan ország, amely minden lépésnél meglepetéseket okoz. A Balti-tenger aranyszínű strandjaival, a festői Mazuri-tavak vagy a fenséges Tátra – ez csak néhány a felfedezésre váró helyek közül. Külföldiként bátran állíthatom, hogy itt minden turista talál látnivalót!” – tette hozzá lelkesen Holman.

A lengyelországi látogatással kapcsolatos további információk a poland.travel oldalon találhatók.

 

Fizetett hirdetés!

20734

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában