Sorsolás

2023.11.24. 08:28

Kisorsolták az első megyei konzultáció nyerteseit

Tegnap megtartották az első sorsolást a megyei konzultációra beküldött válaszadók között.

BN-összeállítás

Mint ismeretes az elmúlt időszakban egy komoly, házról házra járó tájékoztatást végeztek el a magyar közösség érdekvédelmi szervezete, az RMDSZ részéről. A tájékoztató során arra kérték a magyar embereket, hogy nyilvánítsanak véleményt több témában is. A tájékoztató lap, újság több tízezer példányban készült el és jutott el az elmúlt időszakban a családokhoz. Amikor a konzultáció meg lett hirdetve, a szervezők bejelentették, hogy a beküldők között értékes díjakat fognak sorsolni. Felajánlásra került száz üveg minőségi fehér bor, ötven Nagyvárad Krónikája című könyv, húsz vásárlási utalvány és a fődíj, egy színes televízió. Az elkövetkezendő időszakban minden héten sor kerül a díjak egy részének a kisorsolására. A héten a következő személyek tartoznak a szerencsések közé: Nagy Etelka (Albis, Bihar megye), Katalin Grosz (Bélfenyér), Gáll Babett (Bihar), Fiok Anna Piroska (Bihardiószeg), Pinter Hanna (Biharszentjános), Varga Monika (Bors), Pintér Szabolcs István (Érkörtvélyes), Fekete Sándor (Érmihályfalva), Gnandt Sándor (Érmihályfalva), Toroczkai József (Érmihályfalva), Pap Erzsébet (Érmihályfalva), Csoka Levente (Érmihályfalva), Pápai Victor (Érszőllős), Bogdan Mátyás-Sándor (Értarcsa), Zeffer Kitty Claudia (Gálospetri), Duduma János (Hegyközkovácsi), Petri Irén (Hegyközpályi), Kovács Orsolya (Hegyközszáldobágy), Sirca Rita Maria (Kisszántó), Kőrösi László (Margitta), Máté Imre (Nagyszalonta), Ciba Erika (Nagyszalonta), Kelemen Laszló (Nagyvárad), Sipos Krisztián (Nagyvárad), Molnár Judit (Nagyvárad), Dallos Aranka (Nagyvárad), Mészáros Sándor (Nagyvárad), Virag Botond (Nagyvárad), Tóth Gergő (Nagyvárad), Csuvár Sándor (Nagyvárad), Betlendi István (Nagyvárad), Nagy Gyula (Nagyvárad), Móricz Anikó (Ottomány), Debrenti Ferenc (Paptamási), Szilágyi József  (Biharpüspöki), Nagy Adalbert (Síter-Hegyközcsatár), Precup Bianka (Szalárd), Hofman András (Szalárd), Bihari Viola (Székelyhíd), Köteles Anamária (Tenke), Kiss Béla (Tóti), Luczi Barna (Érszőllős), Székely István (Örvénd), Láng Mária (Érsemjén – Barantó).

„Biztatunk mindenkit, hogy töltse ki a konzultációs ívet és juttassa el hozzánk. Vidéken az ottani kollégáinknak vihetik el, Nagyváradon a székházunkba, a Sas-palotába kérjük eljuttatni. Ugyanakkor, aki szeretné, nagyon könnyen kitöltheti a megyei facebook oldalon is online formában” – mondta lapunknak Szabó Ödön, a szervezet ügyvezető elnöke. Mint megtudtuk, jövő héten is negyvenöt díjat fognak kisorsolni, érdemes tehát részt venni a konzultáción.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában