Programajánló

2023.11.27. 16:30

Karácsonyi képeslapokból nyílik kiállítás

Illusztráció

BN-összeállítás

A Mesék a tűzhely melegénél rendezvénysorozat keretében, az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület szervezésében, illetve a Summit Agro Románia és a Nagyvárad és a Régió Turizmusát Népszerűsítő Egyesület (APTOR) támogatásával régi karácsonyi képeslapokból nyílik kiállítás november 28-án, kedden 17 órakor a várban működő EFA Kiállítási Központ Matei Stegerean Galériában. Harmincnyolc, Belgiumban, Hollandiában, Romániában és Magyarországon kiadott és a tárlat miatt beszkennelt és felnagyított képeslap lesz kitéve, melyeket a biharpüspöki Szilágyi László gyűjtő és a 92 esztendős Tóth L. Ágnes nagyváradi nyugdíjas ajánlottak fel. Az érdeklődőket Tóth István fotóművész, kurátor fogja köszönteni, és a tervek szerint a két gyűjtő feleleveníti a régmúlt idők emlékeit. A zenei, kulturális pillanatokról a Rockfilharmónia részéről Alexandrina Schorr-Chelu és Florian Chelu Madeva, valamint a Duo Sola Fide tagjai, Thurzó Sándor József brácsaművész és Fórián Andrea író gondoskodnak.

A kiállítást munkanapokon 10-14 óra közt lehet megtekinteni, december 3-ig, illetve a digitális képernyővel rendelkező közösségi közlekedési járműveken is láthatók lesznek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában