Támogatott tartalom

2023.11.29. 15:38

Innováció és pozitív társadalmi hatás: A Forbes Best Cities For Business – Brassó 2023 a TotalEnergies Marketing Romania tevékenységét díjazza

A TotalEnergies Marketing Romania megtiszteltetésnek tartja, hogy bejelentheti a brassói Radisson Hotelban megszervezett Forbes Best Cities For Business – Brassó 2023 rendezvényen elnyert elismerést. A rangos elismerés kiemeli a TotalEnergies Marketing Romania jelentős hozzájárulását a brassói régió gazdasági fejlődéséhez, és kidomborítja a Társaság elkötelezettségét a robusztus vállalkozások fejlesztése és a fenntarthatóság mellett.

A Forbes Románia szervezésében zajló rendezvény Brassót kiemelt üzleti és befektetési célpontként ünnepelte, hangsúlyozva a jelentős hatással bíró vállalkozások, mint például a TotalEnergies Marketing Romania létfontosságú szerepét a hely jólétében. A szakterületén elért kiválóságáért elismert TotalEnergies Marketing Romania befolyása túlmutat az üzleti életben való puszta jelenléten, és pozitív hatást fejt ki a helyi közösségre.

 

A cég folyamatosan tűz ki stratégiai célokat a brassói Keresztényfalván található, Európában egyik legmodernebbnek számító üzeme szénlábnyomának csökkentésére. Idén Brassóba helyezték át a bukaresti TotalEnergies Marketing Romania központi raktárát. Ezzel a keresztényfalvi telephely jelenleg 10.000 palett kapacitással bír. Ez a stratégiai lépés jelentősen, akár 67%-kal is csökkenti a CO2-kibocsátást azáltal, hogy megszünteti a Keresztényfalva – Bukarest útvonalon történő szállítást. Jelenleg a TotalEnergies Marketing Romania egy olyan projektet futtat, amelynek célja fotovoltaikus panelek telepítése a brassói Keresztényfalván található üzemben annak érdekében, hogy a gyártási tevékenység jó részét lefedő zöld energiát állíthassanak elő.

A díjátadó ünnepségen Codruța Leonte, a TEMRO Public Affairs Managere így nyilatkozott: „A Forbes részéről ért megtiszteltetés nemcsak a gazdasági környezethez való hozzájárulásunkat ismeri el, hanem kiemeli elkötelezettségünket a működés kiválósága és az ügyfélszolgálat magas színvonalának fenntartása iránt. Ez az elismerés arra ösztönöz bennünket, hogy továbbra is a kiválóságra törekedjünk tevékenységünk minden területén.”

A Forbes Best Cities For Business – Brassó 2023 keretében kapott díj nem csupán egyszerű elismerés a TotalEnergies Marketing Romania számára, hanem olyan hajtóerő is, amely a kiválóság színvonalának fenntartására és növelésére ösztönzi a vállalatot. Mi több, hozzátartozik a csapat motivációjához, amellyel folyamatosan újítja és fejleszti a szolgáltatásokat, biztosítva, hogy azok ne csak megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak, hanem meg is haladják azokat. A díj megerősíti a TotalEnergies Marketing Romania csapatának elkötelezettségét aziránt, hogy a fenntartható gyakorlatokat beépítse az üzleti modellbe, így mély és tartós hatást gyakorolva azokra a közösségekre, amelyekben és amelyekért dolgozik.

***

A TotalEnergies részvénytársaságról

A TotalEnergies egy globális multienergetikai vállalat, amely energia: olaj és bioüzemanyagok, földgáz és zöldgáz, megújuló energiaforrások és villamos energia előállításával és forgalmazásával foglalkozik. A 105 000 munkatársunk elkötelezett az egyre megfizethetőbb, tisztább, megbízhatóbb és a lehető legtöbb ember számára elérhető energia iránt. A több mint 130 országban működő TotalEnergies a fenntartható fejlődést helyezi projektjei és tevékenységei középpontjába annak érdekében, hogy hozzájáruljon az emberek jólétéhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában