Gyász

2023.11.07. 08:27

Gyászhírek, november 7.

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették és tisztelték, hogy KEREKES ÁGNES tanárnő életének 81. évében, méltósággal viselt betegség után, 2023. november 4-én elhunyt. Drága halottunkat 2023. november 9-én 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a római katolikus egyház szertartása szerint, a nagyváradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Örökre velünk maradsz! A gyászoló család.

*

„És hallék az égből szózatot, a mely ezt mondja vala nékem: Írd meg: Boldogok a halottak, a kik az Úrban halnak meg mostantól fogva. Bizony, azt mondja a Lélek, mert megnyugosznak az ő fáradtságuktól, és az ő cselekedeteik követik őket.” (János Jelenések 14,13) A Partiumi Keresztény Egyetem egész közössége megrendüléssel értesült egykori megbecsült oktatónk, KEREKES ÁGNES nyugalmazott egyetemi adjunktus elhunytáról. Ezúton szeretnénk mély együttérzésünket kifejezni dr. Székedi Levente kollégánknak, szeretett Édesanyja elvesztéséért érzett fájdalmában. A Partiumi Keresztény Egyetem vezetősége és közössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk MOHA ZOLTÁNRA (Örvénd), aki ma 25 éve búcsú nélkül hagyott itt bennünket. Emléked szívünkben örökké élni fog! Nyugodj békében! Édesanyád, testvéred és családja.

*

Együttérzés és őszinte részvét! KISS IRINÁVAL és ATTILÁVAL vagyunk ezekben a nehéz pillanatokban, amelyeket KISS SÁNDOR halála okoz. Isten nyugtassa őt békében! Laura és Lutz Stache családjával.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, keresztanya, GÁSPÁR GIZELLA (szül. KÁLLAI) hosszan tartó betegség után, 76 éves korában elhunyt. A temetés időpontjáról személyesen fogjuk tájékoztatni az ismerősöket. Búcsúznak tőle: fia, Andris, lánya, Gabi, veje, Árpi és nászasszonya, Jolika.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagyapára, dédnagyapára, ID. BORBIL JÁNOSRA halálának 2. évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Bánatos szerettei.

*

Szememben könnyekkel, szívemben mély fájdalommal, megrendülve vettem tudomásul, hogy egykori tanítványom, BALOGNÉ VÁRADI ERZSIKE örökre távozott az élők sorából. Drága Erzsike! Sosem feledlek, mindig rám mosolyog két szép barna szemed. Hallom a hangodat esti magányomban. Rám mosolyogsz s kérdezed, mi fáj? A távozásod, hogy te is elmentél a gyermekem után. Míg emlékezni tudok, őrzöm emlékedet. Nyugodj békében, drága lélek! A gyászoló családnak és minden hozzátartozónak vigasztalódást adjon az Úr Isten! A jó Isten adjon nyugodt, békés pihenést! Bánatos, idős tanító nénid, Balog Erzsike néni.

*

„Feledni valakit lehetetlen csoda, mert akit szeretünk, azt nem felejtjük soha. Az ő szíve megpihent, a miénk vérzik, a halál fájdalmát az élők érzik!” Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, ÖZV. FÜLÖP MIHÁLYNÉ (szül. KAKÓCZ ILONA, Biharszentjános) 2023. november 4-én, súlyos betegségben eltávozott közülünk. Utolsó útjára 2023. november 5-én kísértük. Mindenkinek köszönjük a részvétnyilvánítást. Búcsúzik tőle fia, lánya, veje, unokája, unokamenye és két kis dédunokája, Márk és Zalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában